Taşbey ORUÇ - Okul Müdürü

1962 Giresun Şebinkarahisar Doğumluyum.1974 Karacaören Köyü İlkokulunu1985 İstanbul Gazi Osmanpaşa İHL´sini bitirdim. 1989´da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdim. Yatay Geçişle Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçiş yaptım. 1989 yılında M.Ü. İlahiyat Fakültesinden mezun oldum. 189 tarihinde İstanbul Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde  yüksek lisansa başladım. Tez aşamasındayım. Kısa süre Kocaeli müftülüğünde vekaleten din görevliliğimin arkasında Özel Tercüman ve Özel Boğaziçi Lisesinde Din Kül.ve Ahl.Bil. Öğretmenliği yaptım. 1992´de devlet memurluğu görevine önce Sarıyer İlköğretim Okulunda, Bağcılar Tiryaki Paşa İlköğretim Okulu ve aynı ilçede Şükrü Savaşeri İlköğretim Okulunda Din Kül.ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptım. İlk Okul müdürlüğüme  Çatalca İlçesi Hallaçlı İlköğretim okulunda 2023 yılında başladıktan sonra, 2010 yılında Kabakça, okul müdürlüğüne devam ettim.        Kısa bir süre Çatalca İTO Orta okulunda Din Kül.ve Ahl. Bilgisi öğretmenliği  yaptıktan sonra aynı görevdeyken Ormanlı İlk/Ortaokulunda müdürlüğünde vekaleten görevli iken 2016 yılında esaleten Kestanelik İmam Hatip Ortaokulunda görevlendirildim. Ardından Subaşı İlk/Ortaokulunda görevlendirildim ve halen görevime devam ediyorum.

(212) 795 0385 (212) 795 0385 Eposta